Студенти по психология от престижни британски университети слушаха лекции във

...
Студенти по психология от престижни британски университети слушаха лекции във
Коментари Харесай

Студенти по психология от престижни британски университети слушаха лекции във Великотърновския университет

Студенти по логика на психиката от влиятелни английски университети слушаха лекции във ВТУ "Св. св. Кирил и Методий ", оповестяват от пресцентъра на висшето учебно заведение, представено от Българска телеграфна агенция.

Младите хора са във Велико Търново на процедура за трета поредна година. Студентите, които са представители на разнообразни страни, организират своя образователен стаж във Великотърновския университет и в институции със обществени услуги за деца и младежи на територията на Община Велико Търново.

Това лято в остарялата столица бяха 30 студенти, които посетиха центрове за настаняване от фамилен вид, домове за възрастни хора и се срещнаха от близко с работата на специалисти в тази сфера. Инициативата е на българската студентка в Лондонския университет Мирела Великова и се организира с поддръжката на Община Велико Търново.

"Днес планът сполучливо завършва за първата група от 14 студенти, а през идната седмица своето образование ще стартират още 17 младежи.

Студентите слушаха лекции на британски език във Философския факултет по четири съществени модула - "Психологическа работа с деца с обучителни компликации ", "Психологическа поддръжка на фамилии на деца с увреждания ", "Арт-терапия при деца в риск ", Психологически разбор на фамилията: функционални и дисфункционални връзки в фамилната система ".

Проектът е извънредно забавен и сполучлив. Надявам се, че ще го продължим и през идващите години ", сподели по време на срещата си с младежите доцент доктор Милена Моцинова-Бръчкова, която е декан на Философския факултет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР