Сцената на Летния театър в Пловдив на 20 юни е

...
Сцената на Летния театър в Пловдив на 20 юни е
Коментари Харесай

Б.Т.Р. разтърсва с Невидими стени пловдивска сцена

Сцената на Летния спектакъл в Пловдив на 20 юни е хазаин на концерта "Невидими стени " на "Б.Т.Р. ". Легендарната рок група ще раздруса публиката с концерт на международно равнище, с висока класа и безподобен жанр. Бандата ще показа към 26 песни с праволинеен тон и визия. Билети на цени 15, 20, 25 и 30 лева се продават пред община Пловдив, както и в деня на проявата на касата на Летния спектакъл.
"Б.Т.Р. " в състав Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас китара, Илиян Диков - барабани, ще заложи на множеството песни от последната си тава "Невидими стени " и най-популярните части от 25-годишната си история. Новият албум на групата, който е с несъмнено завръщане към твърдия тон, неотдавна е на музикалния пазар и единствено за три месеца първият му тираж е разпродаден. Албумът включва 10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов, като се изключи въздействащата лирика на Александър Петров към композицията, основана за артиста Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на "Б.Т.Р. ". Сред харесваните песни в албума са "Моята мощ ", "Невидими стени ", "Легенда ", "Без сълзи ", "Ела ", "Подземните реки ", "Никога преди ", "Равносметка ".
Групата наложи личен жанр на рок сцената в България, а публиката на концертите й постоянно събира разнообразни генерации: както почитателите от четвъртвековната им история, по този начин и младежи и младежи.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР