Струващите половин милиард евро звезди на Пари Сен Жермен за

...
Струващите половин милиард евро звезди на Пари Сен Жермен за
Коментари Харесай

Голове за милиони донесоха успех на новобогаташите ПСЖ

Струващите половин милиард евро звезди на Пари Сен Жермен за следващ път потвърдиха, че вложението в тях на новобогаташите от столицата си заслужава с цялостна мощ. Парижани разрушиха с 5:0 сякаш коравия отбор на Анже като посетители и се утвърдиха на върха в Лига 1.

По два гола осъществиха Килиан Мбапе и Единсон Кавани, а едно добави и Юлиан Дракслер. Французинът обаче се регистрира и с асистенция, както и германецът. Две голови подавания добави Дани Алвес, а едно пристигна и от Лукас Моура.

Този мач на процедура завърши, още преди да е почнал. Още в 5-та минута гостите поведоха посредством Мбапе. Тогава Дани Алвес със страховит пас откри съотборника си зад отбраната и той с воле прати топката сред краката на вратаря за 1:0.

В 14-та минута ПСЖ нанесе и втори удар, с който прати в нокаут скромния си противник. Тогава отново Алвес разсече отбраната на противника с необикновен пас и изведе Единсон Кавани самичък против вратаря. Уругваецът с прелестен прехвърлящ удар оплете топката в мрежата за 2:0.

Оттам-нататък момчетата на Унай Емери се забавляваха. В 30-та минута резултатът стана типичен, като тогава Мбапе нахлу настрана от наказателното поле, с пета върна за Кавани и той с мощен шут щеше да скъса мрежата.

При този резултат пристигна и почивката, а след нея надали някой си е правел илюзии, че спечелилият ще е друг от огромния любимец. В 60-та минута резултатът набъбна на 4:0. Тогава Дракслер откри с прекрасен пас Кавани зад отбраната, той нахлу на скорост и препарира вратаря за четвърти път.

Крайният резултат беше завършен в 84-та минута. Тогава Лукас Моура откри Мбапе, който нахлу в наказателното поле, отстрани вратаря с един финт и прати топката в мрежата, въпреки и посредством тялото на бранител на Анже.

Така ПСЖ взе трите точки е с 32 на върха. Анже остава в средата на таблицата, само че е в рискова непосредственост до зоната на изпадащите, от която го разделят единствено три точки. "Зебрите " са с 13 в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР