Струва ми се, че българският президент отдавна излезе от българската

...
Струва ми се, че българският президент отдавна излезе от българската
Коментари Харесай

Събев: Българският президент отдавна излезе от българската орбита

Струва ми се, че българският президент от дълго време излезе от българската орбита. Днес излезе и от терена на човешкото съчуствие.

Да кажеш, че " Давайки оръжие на Украйна, удължаваме войната ", е като " Да даваш обществени помощи единствено удължаваш мъката на тези хора. "

Това написа през днешния ден във " Facebook " транспортният министър Николай Събев.

Правителството дължи обяснени на българските жители чии ползи обслужва. Тази позиция изрази. Защо единствено на България и на Полша се стопира газът, попита той. Резервиран ли е задоволително потенциал, продължи да пита президентът.
 Василев стартира „ полемика “ с Радев: Позицията му за Украйна е позорна
Василев стартира „ полемика “ с Радев: Позицията му за Украйна е позорна

Никой не желае да води война, само че в случай че някой ни разгласи война, би трябвало да е подготвен за нашия ответен удар

Навярно ще намерим различни решения на доставките на газ, съгласно него. Това ще изисква и време и средства, това значи доста по-високи цени, посочи още Румен Радев.

Не успяхме да осигурим и да подсигуряваме същинска диверсификация , по мнението на президента. Спирането на доставките на газ за него ще бъде същински тест за европейската взаимност, съгласно президента.

Категорично не на даването военна помощ за Украйна, разгласи президентът. Това е директно замесване в спора, по думите му. Ескалира войнствената изразителност, обезпокоен е Радев. България би трябвало да бъде част от напъните за мир, сподели още той.

Удължаването на спора ще има пагубно въздействие за дълго време, съгласно президента. Суверенната българска позиция се създава в България, а не в Украйна, по този начин той разяснява визитата на премиера Кирил Петков в Украйна.
 Атанасов: Правителството няма да падне при военна помощ за Украйна
Атанасов: Правителството няма да падне при военна помощ за Украйна

Правителството има създаден проект при прекъсване на доставките на газ

Посещението в Украйна на българската делегация за него е безсмислено. Политици, които нямат сензитивност за проблемите на личния си народ, не могат да оказват помощ и на другите, по мнението на президента.

Политиците преди да избавят света, да погледнат към хилядите бедстващи български жители, прикани Румен Радев.

Остри думи насочи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев по отношение на позицията на президента.

" Позицията, която господин Радев изрази, че, давайки оръжие, ние продължаваме спора, е позорна. Защото в нея имплицитно стои разбирането, че Русия ще победи в този спор и че е обикновено и добре Русия да победи. Аз считам, че Украйна ще победи и че ние би трябвало да помогнем на Украйна. Защото алтернативата е първо Украйна, а по-късно цяла Източна Европа да станат още веднъж васални добавки ", изострен бе Василев на конференция на " Продължаваме промяната " в Българска телеграфна агенция, на която участваха и премира Кирил Петков, както и други членове на неотдавна основаната партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР