Струмска слава се наложи с 2:1 в дербито срещу Миньор

...
Струмска слава се наложи с 2:1 в дербито срещу Миньор
Коментари Харесай

Струмска слава надви Миньор в драматично регионално дерби

Струмска популярност се наложи с 2:1 в дербито против Миньор (Перник) от 31-ия кръг на Втора лига. Домакините поведоха с попадения на Кристиян Китов (20 " ) и Борислав Николов (73 " ), само че през второто полувреме Божидар Васев (81 " ) върна един гол за гостите.

Финалните 10 минути бяха извънредно трагични, като като се изключи че беше понижен резултатът, " чуковете " останаха и с човек по-малко, откакто Борис Тютюков бе изпъден с пряк червен картон в 83-ата минута.
 Снимка 570142
Източник:

Малко по-късно нов гол на Васев бе анулиран поради съмнителна засада, а при обстановката червен картон получи и наставникът Христо Янев. В заключителните секунди гостите останаха с 9 души на терена, откакто Антон Славчев също бе отпратен по-рано под душовете.
 Снимка 570140
Източник:

След тази победа Струмска популярност събира в актива си 48 точки и към този момент е на осмото място. Въпреки това обаче радомирци са единствено на 4 пункта от четвъртия Хебър. Миньор от своя страна е с 51 точки и към този момент е шести, преди изиграването на останалите мачове.
 Ерър се издъни вкъщи против Монтана
Ерър се издъни вкъщи против Монтана

" Виолетовите " с първа пролетна загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР