Структура на ГЕРБ се вдигна на бунт заради съглашение на

...
Структура на ГЕРБ се вдигна на бунт заради съглашение на
Коментари Харесай

Структура на ГЕРБ въстана срещу Борисов заради местно съглашение с ДПС

Структура на ГЕРБ се подвигна на протест поради споразумение на локалното управление и общинската власт с Движение за права и свободи. Това излиза наяве от писмо от членове на ГЕРБ от село Грашево (община Велинград).

Писмото е написано на 24 октомври предходната година, само че е входирано в Министерския съвет чак на 12 март тази година. 

В писмото членове и деятели на ГЕРБ се оплакват, че хора на Движение за права и свободи се поставят на управителен постове, с което се губи доверието в ГЕРБ и в премиера и водач на партията Бойко Борисов. 

" Искаме да изложим нашето възмущение и отчаяние от локалната общинска власт и структурата на ГЕРБ. На локалните парламентарни избори дадохме 450 гласа за избор на кмет на община и народен представител – господин Гечев. Нашето възмущение е в това, че ние сме отхвърлени, не ни се оказва помощ и сме сложени в състояние, в което ние губим доверие към Вас и партия ГЕРБ ", изясняват те в писмото. 

От него излиза наяве, че един от назначените, с които членовете на ГЕРБ не са съгласни, е ръководителят на читалище „ Виделина “, който по думите им не си извършва отговорностите.

„ Нееднократно сме се опитвали да сменим статуквото посредством отчетно-изборно заседание. Да изберем нов ръководител, който милее и има качества да управлява културната и социална активност на читалището. Сигнализирали сме и кмета на общината за казуса, и депутата Гечев, само че помощ няма. Назначават се хора от друга политическа партия “, посочват те.

Друг подобен образец съгласно тях е назначението на шеф и учители, „ които не са с нас “, в детска градина „ Кокиче “.

„ Много сме възмутени, че сме със мощните, а в действителност стоим настрана. Ние сме с ГЕРБ от 12 години, а единствено ни лъжат да гласуваме и ни изоставят “, се добавя в писмото.

„ Г-н Борисов, доста Ви молим да измененията нещата, тъй като ние към този момент нямаме религия в концепциите и прозрачността на властта. Ако тези проблеми са нерешими, то Ви молим да помогнете за инфраструктурата на селото, с цел да живеем по-добре. Искаме да ни асфалтирате улиците и основния път, който е 8 км и свързва Грашево и Мече Корито. Молим Ви не ни изоставяйте, към момента таим някаква вяра, само че тя е единствено посредством вас. Помогнете ни, с цел да бъдем дружно “, приключва писмото. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР