Строителни работници откриха тайно помещение в къщата за гости, собственост

...
Строителни работници откриха тайно помещение в къщата за гости, собственост
Коментари Харесай

Шок! Страховита находка в къщата на изверга Фрицл, който изнасили 3000 пъти дъщеря си

Строителни служащи откриха скрито помещение в къщата за посетители, благосъстоятелност на Йозеф Фрицл. Това се случва 8 години откакто изнасилвачът бе спретнат в пандиза. ​​​​​​​По-нататъшното следствие на парцела, благосъстоятелност на бащата на ужасите и брачната половинка му Розмари, разкри, че там има и други скрити пространства. Явно извергът е възнамерявал да употребява и тази къща, с цел да насилва и държи в плен щерка си, написа Mirror. Припомняме, че мъжът, гражданин на австрийския град Амщтетен, държа затворена в мазето в другата си къща своята щерка, извършвайки полови издевателства над нея в продължение на 24 години.

Kъщата за посетители, в която са разкрили тайното помещение, се намира в градче, южно от Залцбург. Съпрузите напуснали парцела още през 1996 година Той в този момент е нает от човек, разпознат като Хелмут Л. Строителни служащи разкрили преддверието със стълбище, водещо наникъде зад спонтанна стена. Освен това разкрили и няколко стъклени плочки пред другата стена.



Фрицл държал щерка си Елизабет в плен в продължение на 24 години в другата си къща в град Амстетен в североизточна Австрия, където я употребявал за секс робиня в звукоизолирана ужасна тюрма. Той я изнасилил повече от 3000 пъти и й направил седем деца. Едва когато Кърстин, най-голямата им щерка, изпаднала кома, бащата на ужасите я завел в болница, където лекарите забелязали недохраненото й положение и гниещите й зъби.

Когато Елизабет най-накрая получила позволение да напусне тъмницата, с цел да посети Кърстин в болничното заведение, тя била задържана и разказала на полицията за ужасните закононарушения, осъществени от татко й. Фрицл бе спретнат в най-сигурния психиатричен затвор в Австрия.

Фрицл бе упрекнат и в ликвидиране във връзка със гибелта заради немарливост на един от синовете му.


Къщата в Амстетен, където е измъчвана Елизабет, пък бе закупена от Хърбърт и Ингрид Хуска на много ниска цена. Те ремонтираха постройката, която включва голям брой жилища. Хърбърт Хуска споделя, че за него обновяването на къщата се приема и като изчистване на историята на региона.

Той сподели: " Саркофагът на Амстетен е липсващ. Мисля, че в действителност се е появило нещо красиво и предишното е заровено. Много поданици ме поздравяват и са щастливи. Само мазето на комплекса, където е насилвана Елизабет, не се употребява, защото управляващите го запълниха, с цел да не се трансформира в светилище на други перверзници.

Когато Фрицл притежаваше къщата, никой от наемателите не знаеше за нещастието, която се се случваше под краката им в самоизградената тюрма.

Превод и редакция: БЛИЦ


Бърлогата, в която била измъчвана Елизабет

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР