Строителите на пътя Димитровград – Стара Загора днес монтираха последната

...
Строителите на пътя Димитровград – Стара Загора днес монтираха последната
Коментари Харесай

Отварят пътя Димитровград –Ст. Загора в петък  

Строителите на пътя Димитровград – Стара Загора през днешния ден инсталираха последната от четирите фуги на надлеза. Уверението, което получих от компанията реализатор и АПИ е, че идващия петък трасето ще бъде отворено. Искрено се надявам това да се случи, заяви кметът на Димитровград Иво Димов.

Припомняме, че преди месец той се срещна с управлението на АПИ с гледище придвижването по пътя да бъде пуснато, защото ремонтът продължава прекомерно дълго и трафикът върви през кв. „ Изток “. Тогава строителите настояха това да стане слез довеждане докрай на фугите по моста.

След възобновяване на придвижването по 1,9 км права трафикът на леките коли ще се изнесе отвън Димитровград. В момента моторните транспортни средства до 3,5 т минават през квартал „ Изток “ 1 и 2 на Димитровград. Тежкотоварният трафик над 3,5 т минава по път III-503 от Средец – Опан – Бяло поле – Васил Левски – Симеоновград, след което по път III-663 Симеоновград – Златополе – Брод до Димитровград и назад. Пътят през квартала е в неприятно положение, а другият обходен маршрут изнервя водачите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР