Строежът на новата болница в Ямбол продължава по план, съобщиха

...
Строежът на новата болница в Ямбол продължава по план, съобщиха
Коментари Харесай

Строежът на новата болница в Ямбол продължава по план

Строежът на новата болница в Ямбол продължава по проект , оповестиха от Общината.

Среща на кмета на община Ямбол Валентин Ревански и регионалния шеф на Ямбол Васил Александров със Съвета на шефовете на Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Свети Пантелеймон “ АД, състоящ се от лекар Панайот Диманов, изпълнителен шеф, ръководителя на Съвета на шефовете проф. дмн Жени Стайкова и Павлина Христова, член на съвета, се организира в постройката на Областна администрация.

Строежът на новата болница в града беше мотив за събирането . На срещата стана ясно, че строителството на новия болничен комплекс продължава по проект. Очаква се през юни да има актуализация на бюджета и да бъде провиснал спомагателен финансов запас за непредвидени разноски, съоръжение и обзавеждане с здравна и немедицинска инсталация за сполучливото довеждане докрай на новия болничен комплекс.

Проф. Жени Стайкова изрази задоволството си от положителното подпомагане сред локалната и държавната власт , народните представители от област Ямбол и управлението на болничното заведение за разрешаване на проблемите, свързани с построяването на новата болница.

Д-р Панайот Диманов посочи, че се усеща задоволен от взаимната работа със Съвета на шефовете, регионалния шеф на Ямбол и кмета на града.

Валентин Ревански също изрази подготвеност да поддържа процеса на работа и Община Ямбол да оказва помощ с каквото може, с цел да бъде доведена идеята до край и хората да останат удовлетворени.

Очакванията са до края на годината Ямбол да има функционираща нова болница, която да бъде в интерес на хората в региона.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР