Стресът ни дебне отвсякъде. Дори да го подминем на работното

...
Стресът ни дебне отвсякъде. Дори да го подминем на работното
Коментари Харесай

В новата серия за тяло ANTISTRESS на REFAN - масло от портокал и екстракт от върбинка гонят стреса

Стресът ни дебне отвред. Дори да го подминем на работното място, ни връхлита на улицата, дебне ни вкъщи, изтощава ни в учебно заведение и… неизбежно унищожава кожата ни. Под въздействие на хормона на напрежението тя губи свежия си цвят, придобива изтощен и застарял тип.

Този камшик на съвременността не може да бъде избегнат, само че от REFAN са разкрили по какъв начин да понижим нездравословното му въздействие.

ANTISTRESS е новата козметична серия на пловдивския козметичен бранд,  която влияе благотворно върху организма още с приятното си цитрусово благоухание, което припомня за лято и отдих. То съчетава в себе си мирис на лимонен цвят, сладостен портокал и ябълкова прохлада и е еликсир за сетивата.

Качествата на козметичната серия ANTISTRESS се дължат на включените в състава й дестилат от върбинка и етерично масло от портокал.

Върбинката е необятно употребена в козметиката. Тя е известна още от древността като билка, която укрепва нервната система и потушава напрежението с лимоновия си мирис, който разсънва духа и тялото.Екстрактът от върбинка изглажда и омекотява кожата. Този резултат се добавя и от етеричното масло от портокал, което й придава пресен тип и я тонизира. Цитрусовото му благоухание влияе положително върху нервната система, отпуска съзнанието след ежедневния стрес и разсънва сетивата.

Козметичната серия ANTISTRESS  на REFAN е отдадена на тялото: кремове за лице, ръце и тяло, захарен ексфолиант за тяло, душ-гел, пилинг сапун-гъба и ръчно направен сапун на кг. Тяхното потребление внася нотка на прохлада и наслаждение в всекидневието и държи неприятните последствия от напрежението далеко.

Препоръчително е през летните месеци да не се употребяват върху незащитена със слънцезащитен артикул кожа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР