Стремя се към златния медал на Олимпийските игри в Париж.

...
Стремя се към златния медал на Олимпийските игри в Париж.
Коментари Харесай

Стилияна Николова: Стремя се към златния медал в Париж

Стремя се към златния орден на Олимпийските игри в Париж. Това съобщи в изявление за БГНЕС родната прелест Стилияна Николова, която е една от състезателките, подкрепяни от Фондация „ Спорт в България “ .

18-годишната Николова, родом от Кайро, стартира олимпийската 2024 година по впечатляващ метод, като завоюва три златни медала на шампионата Гран При в Марбея – тя победи в многобоя, както и във финалите на бухалки и на лента на испанска земя.

Относно представянето си в Марбея за начало на сезона, гимнастичката ни показа: „ Да, първото и последно за в този момент съревнование беше в Марбея. Много се веселя, че участвах на него, тъй като последното ми беше на Световното състезание във Валенсия – имах потребност да усетя тази тръпка и да усетя вълнението от едно съревнование. Разбира се, има още накъде и какво да се създаде, само че несъмнено беше крачка напред за новия сезон “, сподели с оптимизъм за това, което й следва, Николова.

Тя разкри, че композициите ѝ са към този момент подготвени, като понякога се постановат промени. „ Композициите са подготвени. Разбира се, понякога се постанова да се вършат някакви промени “, съобщи грацията и насочи взор към Париж 2024:

„ От Олимпийските игри в Париж чакам от себе си да се покажа в най-хубавата си светлина и да изиграя съчетанията си по най-хубавия за мен метод. Стилияна Николова се стреми към върха на Олимпийските игри и към златния орден. Всеки човек, с цел да стигне до Олимпиадата, значи го е заслужил. Всички съперници са доста мощни, просто се борим и дано най-хубавата завоюва “, разяснява Николова задачите си във френската столица и конкуренцията, която ще срещне по пътя към върха на най-големия интернационален състезателен конгрес.

Николова получи окуражителни думи от президента на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева, която участва в зала „ Раковски “ по време на нейната подготовка. „ Да, госпожа Раева доста работи с нас и доста ни оказва помощ в процеса “, сподели 18-годишната българка и продължи:

„ Много се надявам всички спортисти да са удовлетворени от своите резултати и да покажат това, което са работили и най-хубавото от себе си на Олимпийските игри в Париж “, изрази тя вяра по отношение на представянето на останалите ни спортисти на Олимпиадата, която ще се организира в интервала 26 юли – 11 август.

Николова, която е подпомагана от Фондация „ Спорт в България “, е безапелационна, че българският спорт се нуждае от такава поддръжка и е признателна за това, че я получава. „ Според мен е доста значимо българският спорт да бъде подпомаган и да се поддържа, тъй като ние в действителност влагаме цялото си сърце и душа в залата и отвън нея, и сме доста признателни за това “, приключи нашата гимнастичка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР