Стремежът на компанията е към изкачване в първата 5-ца на

...
Стремежът на компанията е към изкачване в първата 5-ца на
Коментари Харесай

Дженерали с огромен скок в класацията ТОП 100 на компаниите в ЦИЕ за 2016 та

Стремежът на компанията е към нанагорнище в първата 5-ца на общо застрахователния пазар в България

Дженерали Застраховане АД зае 33-то място в класацията на Топ 100 на фирмите в Централна и Източна Европа за 2016 година От сдружението отпределиха това като голям прогрес спрямо предходните години. През 2015 година компанията заемаше 45 място, а през 2016 година доста усъвършенства своето класиране си с цели 12 позиции.
Най-голям растеж в класацията отбелязва Дженерали Застраховане АД - с големите 85.98% до 71.3 млн. евро, което й отрежда 33-о място.
Класацията се провежда и организира от SeeNews. Тазгодишното юбилейното издание е с спомагателни ранглисти, изявленията и разбори на най-динамичните браншове и пазарни трендове в ЦИЕ за 2016 г и миналото десетилетие.
Стремежът на компанията е към нанагорнище в първата 5-ца на общо застрахователния пазар в България, а задачата е дълготрайни взаимоотношения с клиентите чрез предложение на опростени и интелигентни решения, ориентирани към възстановяване на тяхната задоволеност и оптимално увеличение на успеваемостта, оповестиха от мениджмънта на сдружението. Фокусът на Дженерали България в дълготраен проект е ориентиран към лидерска позиция в продажбите на дребно в България, посредством предлагането на лесни и новаторски бизнес решения на своите клиенти.

Тази година Група Дженерали разгласи и старта на своята самодейност The Human Safety Net, за кято ИНСМАРКЕТ писа. Целта на тази самодейност е да подкрепи хора в неравностойно състояние.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР