Стремежът да се спечели благоразположението на съдбата с помощта на

...
Стремежът да се спечели благоразположението на съдбата с помощта на
Коментари Харесай

Какво да носим в себе си за късмет?

Стремежът да се завоюва благоразположението на ориста благодарение на вълшебен предмети съпътства индивида от антични времена. Днес тази наивна религия е не по-малко мощна, само че тя има своето място в динамичността на живота. Всичко, което ни кара да се усещаме добре, е освен разрешено, само че и целесъобразно.

Ето някои дребни предмети, които се побират в джоба, подобаващи за амулет, който да извика шанса.

Червен конец или плат

В последните години носенето на червен конец на ръката се трансформира в мода, в обред съвсем, на който се разчита да възвърне енергийния баланс, да отбрани индивида от заболявания и беди, да го пази от неприятни намерения.

Този, който не желае да носи червен конец на китката, може да го размени с парче червен плат в джоба, който има същата роля.

Защо алено?

Това е най-динамичният от всички цветове. Привлича шанс и триумф. На този цвят се отдава такова значение, тъй като е цветът на огъня, асоциират го със пристрастеност, увереност, благоденствие и други придобивки.

В Китай на аления цвят се отделя огромно значение, булчинските рокли там са в алено, има го в разнообразни ритуали на панделки, конци, хартиени предмети.

Дафиново листо

Дафиновото листо от древността символизира водачество, популярност, великолепие. С подобен венец са закичвали спечелилите. Днес този, който носи листа от дафина се изпълва с убеденост в личните благоприятни условия. Той може да гради смели проекти и да ги извърши. С него се притегля и благосъстояние.

Листото би трябвало да се изплакне под течаща вода и да се подсуши добре. За да се резервира цяло, е добре да се сложи в торбичка от плат и да се носи в джоба.

Бяло безпрепятствено камъче

Кръгло бяло камъче с гладки стени символизира живота, тъй като кръгът е съвършената фигура. Може да събира в себе си сили и да ги споделя с този, който го има. Отдавна се счита, че такова камъче е съвършен амулет. Колкото по-кръгло и бяло е камъчето, толкоз по-силно влияе.

Камъчето би трябвало да се измие под течаща вода, да се подсуши и да се приготви за ролята му на амулет или талисман. Ако се носи непрекъснато в джоба, то незабелязано ще укрепи здравето на своя собственик, ще влее сила в тялото му и ще притегли шанс в живота му.

Морска мида

В морските мидички е заключена силата и силата на морето. Солената вода, която мие непрестанно този морски подарък, има мощна позитивна сила. Затова хората всяка година събират мидички и ги носят вкъщи. Те носят част от стихията на морето и са чудесни за амулет.

Той ще помогне на този, който го носи, да ускори концентрацията си, ще го зареди с креативен сили. Ръбовете по черупката имат масажиращ резултат върху дланите и задействат мозъчни процеси.

С няколко мидички може да се направи гривна, която е по едно и също време декорация към лятната визия и амулет.

Корен от джинджифил

Джинджифилът е прочут като билка, която е ефикасна при простуди. Тя обаче има и мощни вълшебен сили. От него става превъзходен талисман за отбрана на дома. Може да прогони всички зловредни сили и да ускори решителността на притежателя си.

За да не зацапа облеклата, би трябвало да се носи в дребна торбичка в джоба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР