Стрелба в столичния квартал Сухата река тази сутрин. Според източници

...
Стрелба в столичния квартал Сухата река тази сутрин. Според източници
Коментари Харесай

44-годишен мъж е застрелян в квартал Сухата река

Стрелба в столичния квартал " Сухата река " тази заран. Според източници на " По света и у нас " става въпрос за показно ликвидиране на мъж, който е прострелян в главата пред спортна зала в региона на стадион " Герена ".

Подробности за тежкото закононарушение пред медиите даде шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов.

В 7:54 ч сутринта на телефон 112 е получен сигнал за открито лице в безпомощно положение до фитнес центъра на стадион Герена. Установено е, че се касае за лице, което най-вероятно е убито. Става въпрос за 44-годишен мъж,който по първична информация е прострелян, заяви Милтенов.



Мъжът е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи, само че шефът на Столична дирекция на вътрешните работи отхвърли да удостовери информацията дали се касае за Георги Христов, който има присъда за ликвидиране.

Милтенов удостовери, че е открита опожарена кола в прилежащ квартал, която евентуално е обвързвана с причинителите. Той обаче отхвърли да разкрие повече детайлности за тежкото закононарушение.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР