Стратегическите инвестиции в инфраструктурата на България и Балканите като водещ

...
Стратегическите инвестиции в инфраструктурата на България и Балканите като водещ
Коментари Харесай

Международен форум за инвестициите в инфраструктурата на България и Балканите

Стратегическите вложения в инфраструктурата на България и Балканите като водещ фактор за икономическия напредък. Това е главната тематика на първия интернационален конгрес, проведен от Българската банка за развиване.

София

На него водещи европейски финансисти и икономисти, министри и банкери дискутират опциите за финансирането на инфраструктурната и икономическа съгласуваност на Балканите. Форумът е самобитно продължение на срещата на Европейската банка за развиване в Лондон, на която участваха водачите на всички страни от района.

На нея беше разисквана опцията за привличане на по-голяма поддръжка от финансовия и обществения бранш за реализирането на стратегически инфраструктурни планове и по-доброто потребление на средствата от проекта Юнкер. Основната цел на форума е да се сложи началото на разговор с европейските финансови институции и с банките за развиване от района за икономическия разцвет и стабилността на Балканите.
Стоян Мавродиев - ръководител на УС на ББР: В поддръжка на напъните за развиване на инфраструктурна икономическа съгласуваност финансовите институции са този основен фактор, който ще помогне на държавните управления от района да извършват сполучливо своите тактики за развиване. Емил Караниколов - министър на стопанската система: Да създадем и да стартираме да строим тъй като инфраструктурата е кръвоносната система на стопанската система, а шерването на риска и съчетаването на капиталовите запаси усилва уговорките за триумф у всички.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР