Страшно известни като деца и със страшно пазен личен живот

...
Страшно известни като деца и със страшно пазен личен живот
Коментари Харесай

Помните ли близначките Олсън? Едната вече е майка, а никой не подозираше, че е била бременна

Страшно известни като деца и със ужасно защитаван персонален живот като възрастни - това са Мери-Кейт и Ашли Олсън. Симпатичните русокоси и синеоки близначки, които всички помним от хитови филми от 90-те и началото на 2000г.

Те бяха олицетворението на деца-звезди преди 20-тина години, а в този момент са 37-годишни зрели дами, които основават фамилии и пазят зорко персоналния си живот.

 Ашли Мери Кейт Олсън Getty

През 90-те години Мери-Кейт и Ашли Олсън участват в общо 36 кино лентата, най-вече сантиментални комедии, а през днешния ден не чуваме съвсем нищо за тях. Двете вземат решение да се махнат от светлините на прожекторите и да избягат от славата на Холивуд и тежестта, която идва с нея, с цел да запазят " нормалността " по някакъв метод. 

 Ашли Мери Кейт Олсън Getty

Ето за какво едвам в този момент научаваме, че Ашли Оусън е била бременна и към този момент е майка на момче. Тя е родила " преди няколко месеца " и момченцето носи сладкото име Ото.

Това е първото дете за Ашли и брачна половинка ѝ Луис Айзнер, които се ожениха на скромна гала през 2022 година в дома им в Бел Еър. Източници споделят, че двамата са " доста щастливи и разчувствани ".

 Ашли Мери Кейт Олсън Getty

Мери-Кейт и Ашли сега се занимават с мода и имат личен бранд за облекла.

Припомнете си в галерията ни някои от обичаните фамилни филми от 90-те с близначките Олсън:
 Любимите филми от 90-те с билизначките Олсън  Любимите филми от 90-те с билизначките Олсън  Любимите филми от 90-те с билизначките Олсън  Любимите филми от 90-те с билизначките Олсън
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР