Чувствате ли се добре в кожата си? Този въпрос, разбира

...
Чувствате ли се добре в кожата си? Този въпрос, разбира
Коментари Харесай

Най-честите грешки, които допускаме в грижата за кожата си

Чувствате ли се добре в кожата си? Този въпрос, несъмнено, може да има както метафорично значение, по този начин и напълно безусловно. И двете са задоволително значими и даже взаимно подвластни. Защото когато кожата ни е здрава и поддържана, самочувствието е налице.

В устрема към по-съвършена и здрава кожа е значимо да се научим на верните стъпки в грижата за нея. Който не е живял, той не е бъркал. Именно по тази причина в днешната публикация ще разгледаме някои от най-честите неточности, които позволяваме в грижата за кожата си.

Липса на постоянно нанасяне на лосион срещу стрии

Ако нямате стрии, вие сте същинска късметлийка. Повечето дами обаче ги имат по избрани места от тялото си и в избрана степен.

се образуват, когато кожата се разтяга прекалено бързо, което може да се случи по време на бременност, пубертет или внезапно наддаване на тегло. Това предизвиква скъсване на колагеновите и еластиновите нишки в кожата, което води до появяването на по този начин познатите светли линийки по кожата. Те най-често се появяват на бедрата, корема, гърдите и гръбнака.

 NIVEA

Стриите са изящен проблем и могат да бъдат сложни за премахване, само че съществуват разнообразни способи за справяне с тях. Използването на лосион срещу стрии може да бъде един от няколкото метода за попречване и понижаване на стриите. Тези лосиони нормално съдържат хидратиращи съставки като витамини, масла и екстракти от растения, които могат да поддържат еластичността на кожата и да ѝ оказват помощ в битката против стриите.

Важно е да се означи, че лосионите срещу стрии могат да бъдат по-ефективни при постоянна приложимост, изключително по време на бременност или когато кожата е подложена на огромен стрес като бързо струпване на тегло.

Пренебрегването на отнасяне на пигментните петна

Пигментните петна, известни също като хиперпигментация , се образуват заради неравномерно систематизиране на пигмента меланин в кожата. Меланинът е вещество, което се създава от клетките на кожата, наречени меланоцити, и е виновен за цвета на кожата.

Един от главните фактори за образуването на пигментни петна е слънчевото излагане , само че могат да допринесат и хормонални промени (като бременност или банкет на контрацептиви), стареене на кожата и някои кожни проблеми като мелазма или акне.

За лекуване на пигментните петна и понижаване на техния тип са налице разнообразни способи, които могат да бъдат ефикасни според от вида и повода за петната. Дерматолозите могат да ви предложат козметични артикули, съдържащи дейни съставки, които оказват помощ за избелване на петънцата.

 iStock

Нужно е известно неизменност в грижата за кожата , ориентирана към справяне с пигментните петна, само че в случай че се придържате към подобаващата рутина всеки ден, резултатите няма да закъснеят.

Липсата на табиет да използваме слънцезащитен крем като предварителна защита

Използването на слънцезащитен крем е значимо за попречване на изгаряния от слънцето. Тези артикули оказват помощ за запазването на естествената кожна преграда и предотвратяват преждевременното стареене на кожата. Важно е да включите слънцезащитен крем в ежедневната си рутина, даже в случай че не излизате на слънце за дълго време, тъй като това е предпоставката за една по-здрава и сияйна кожа.

Как да се оправим?

Не е толкоз значимо какъв брой неточности си позволил, а по-скоро дали можеш да ги поправиш и да се поучиш от тях. Затова ще ви разкрием какво можете да извършите, с цел да коригирате тези пропуски по най-ефективния метод и да постигнете една по-щастлива кожа.

На помощ идват NIVEA с два новаторски продукта с потвърдени изгоди за кожата - и . Както на олио-серума, по този начин и лосиона можете да разчитате за доста понижаване на видимостта на стриите и петната.

 NIVEA

Тайната е в научно потвърдената съставна част - патентован комплекс, който работи на клетъчно равнище, с цел да балансира равнищата на меланин в кожата. Учените от NIVEA са посветили цели 10 години на проучвания и тестване на повече от 50 000 съставки, с цел да открият високоефективния Luminous630.

Лосионът за тяло срещу стрии и петна NIVEA Luminous630 демонстрира висока успеваемост при понижаване на видимостта на стрии, слънчеви и пигментни петна. Още по-прекрасната вест? Резултатите са забележими единствено след четири седмици! Със своята грижовна формула „ Skin-Tone Balancing “ и лека текстура, той изравнява другите нюанси на кожата за по-равномерен загар, като в същото време интензивно подхранва кожата и обезпечава 48-часова хидратация.

 NIVEA

Олио-серумът за тяло срещу стрии и петна NIVEA LUMINOUS630 е с най-висока резултатност при понижаване видимостта на стриите по кожата. Той изравнява тена на кожата, правейки стриите по-малко забележими единствено след 2 седмици, като стартира да работи от първия ден на приложимост. Това се случва с помощта на неговата съсредоточена формула, която балансира естественото произвеждане на меланин в кожата, намалявайки контраста сред стриите и кожата към тях. Дори тези упорити стрии, които имате отдавна, ще наподобяват очевидно по-равномерни.

 NIVEA

Помнете, че грижата за кожата ви стартира с вътрешната ви настройка и увереност. Въоръжете се с неизменност и с положителни помощници като тези на NIVEA и тръгнете по пътя, водещ към вашата мечтана кожа.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР