Страшилищата на ъндърграунда Любомир Крумов-Гъзара и Иван Турчина са въоръжените

...
Страшилищата на ъндърграунда Любомир Крумов-Гъзара и Иван Турчина са въоръжените
Коментари Харесай

Любо Гъзара и  Турчина пребили охраната на "ВИП Секюрити" и обрали 5-те милиона на ОББ и Пощенска банка от Ринг Мол 

Страшилищата на ъндърграунда Любомир Крумов-Гъзара и Иван Турчина са въоръжените до зъби главорези, които в 8 ч. сутринта на 16 ноември обраха 5-те млн. лева от инкасото на " Вип Секюрити ", издадоха източници, доближени до следствието.

Колата на охранителната компания е трябвало да зареди с пари ОББ и " Пощенска банка " в Ринг Мол. Инкасо автомобилът е влизал в паркинга на столичния търговски център, с цел да изпълни банкоматите. 

В подземията Гъзара и Турчина ги посрещат с калашници като авансово са препречили  входа на мола с автомобил. След команда " Излизай ", те пребиват гардовете на " ВИП Секюрити " и претрупват касетите с пачки в два крадени автомобила с украински номера, които след това подпалват в региона на " Кръстова вада ", напомнят проверяващите. 

Любомир Крумов – Гъзара е дясна ръка на касоразбивач №1 Иван Турчина и двамата са съучастници в голям брой кражби на територията на столицата. Гъзара е апетитен за един от най-опасните нарушители в страната. Той е от по този начин наречените топобирджии. „ Работи “ доста професионално и с цялостен боеприпас от оръжия и спомагателни средства за обири. През 2009 година  бе задържан и упрекнат за обира на 2 милиона лв. от хранителната верига „ Фантастико “ в Студентски град. Тогава обаче против него не бяха събрани задоволително доказателства и той бе пуснат на независимост.
Източник: crimesbg.com
 







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР