Страшен шамар от голямата си любов Кубрат Пулев получи Андреа.

...
Страшен шамар от голямата си любов Кубрат Пулев получи Андреа.
Коментари Харесай

Кобрата зашлеви звучен шамар на Андреа: Аз с тази жена не съм бил, това не е Теодора!

Страшен пестник от огромната си обич Кубрат Пулев получи Андреа. Чалгарката, която продължава да се прави на това, което не е и да лъже нахално почитателите си за това по какъв начин в действителност наподобява, си получи урока и то от този, за който вярваше, че ще й стане брачен партньор.

Тези дни Теодорка Андреева постна няколко фотоса, на които ще повярваме, че е всеки различен, безусловно всеки - даже и Моника Белучи... единствено не и тя. С очите си виждате съществото, в което се е трансформирала певачката - кукла, извадена от приказките за принцеси, дракони и смели принцове. Знаем обаче, че приказките не съществуват, както и тази визия на Андреева.

Близки до Кубрат Пулев хвърлиха бомбата с разкритието, че боксьорът също е станал очевидец на " разкрасяването " на някогашната си, което го е хвърлило в прям ступор. Все бил виждал Кобрата фотошоп, само че такава виртуозност не бил.

" Аз тази жена не я познавам, не съм бил с нея. Това не е Теодора, само че в случай че я познава персонално, нямам срещу и мен да ме запознае с нея ", избъзикал се ехидно първенецът. След което обаче искрено декларирал мнението си, че на екс гаджето му е нужна действителна и незабавна среща с психолог.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР