Странни времена настанаха на Герена. Финансовата криза е накарала ръководството

...
Странни времена настанаха на Герена. Финансовата криза е накарала ръководството
Коментари Харесай

Бившият собственик на Левски обещал 300 хиляди на клуба

Странни времена настанаха на " Герена ". Финансовата рецесия е предиздвикала управлението на клуба да потърси помощ от някогашния притежател на " сините " Тодор Батков и той е заречен да даде 200-300 хиляди лв. на клуба, написа " Мач Телеграф ".

Адвокатът е част от един популярен миг в " синята " история, белязан от триумфи и в България, и в Европа, само че действително при него започва и финансовата рецесия в Левски, която провокира поредност от отрицателни събития. Батков, който признава, че най-голямата му неточност на " Герена " е уволнението на Станимир Стоилов, споделил на " сините ", че чака да реализира няколко покупко-продажби в близко време, а в случай че това стане, ще даде безплатно на клуба упоменатата нагоре сума.

Припомняме, че Батков си навлече гнева на Стоилов малко преди завръщането на треньорския пост в Левски. Тогава юристът обществено прикани Мъри да поеме " сините ", а отговорът на наставника не закъсня:

" Моето мнение от преди 13 години е, че той тогава ни излъга нас. Той е най-големият провинен Левски да стигне дотук. Нямам потребност да оказва помощ със препоръки и с каквото и да е. Ако желае да оказва помощ финансово, е добре пристигнал, за друго - не, благодаря. Сега сълзливи изявленията, не - нямам потребност от тях ", съобщи тогава Стоилов. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР