Страните все още не са взели никакви решения за ремонта

...
Страните все още не са взели никакви решения за ремонта
Коментари Харесай

Песков: Все още няма решения за ремонта на „Северен поток“

Страните към момента не са взели никакви решения за ремонта на " Северен поток ", който преди този момент беше развален от детонации, или за стартирането на единствения оживял клон, сподели пред кореспонденти представителят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Само ремонтите могат да обиден „ Северен поток " в този момент. Или стартирането на единствения оживял клон на втория поток. Той към момента не е пристигнал за ремонт, не са взети решения по този въпрос ", сподели още Песков.

" Въпреки че, несъмнено, турбините се нуждаят от обслужване и ремонт. Следователно тези наказания ще продължат да удрят освен тези, против които са ориентирани, само че и европейските консуматори ", добави Песков.

Песков уточни още, че към този момент не се знае нищо за резултатите от следствието на детонациите в " Северен поток ": " Не знаем до каква степен страните, в чиято икономическа зона е осъществена тази измама, към момента ще упорстват да се стигне до дъното на истината. За всички нас ще бъде забавно да разберем. "

На 27 септември Nord Stream AG заяви за „ невиждано опустошение ", настъпило ден по-рано на три низа от морските газопроводи „ Северен поток " и „ Северен поток 2 ". Шведски сеизмолози записаха две детонации на 26 септември по трасетата на тръбопровода. След това следователите на ФСБ на Русия образуваха наказателно дело за акт на интернационален тероризъм.

„ Северен поток " служи като един от главните направления за доставки на газ от Русия за Европа. Поради компликациите с обслужването на турбините на фона на глобите против Руската федерация, в последно време се употребява единствено отчасти. Газопроводът " Северен поток 2 " беше приключен, само че не пуснат в употреба - също заради антируските наказания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР