Страните от ОНД полагат енергични усилия за преминаване към сетълменти

...
Страните от ОНД полагат енергични усилия за преминаване към сетълменти
Коментари Харесай

Путин: Полагат се активни усилия за преминаване на страните от ОНД към разплащания в национални валути

Страните от Оперативно-наблюдателно дело поставят енергични старания за прекосяване към сетълменти в национални валути, сподели съветският президент Владимир Путин в петък на срещата на върха на Британската общественост в Астана, оповестяват съветски медии.

„ Активирани са взаимни действия по заменяне на вноса, подсилване на софтуерния и финансов суверенитет. По-специално се поставят енергични старания за прекосяване към национални валути при взаимните планове сред страните от Британската общественост “, добави още Путин.

Руският президент Владимир Путин прикани за оптимално потребление на благосклонност при разрешаването на всевъзможни спорове и разногласия в пространството на Оперативно-наблюдателно дело.

„ Разбира се, при цялото позитивно взаимоотношение в границите на Оперативно-наблюдателно дело, би трябвало да признаем, че за жалост, от време на време се появяват различия “, означи Путин.

Според Путин, „ би трябвало да се стремим да намираме изходи в оптималната степен на правилата на положителната воля, която всеки има, и тази благосклонност би трябвало да се употребява оптимално “.

Заседание на Съвета на държавните глави от Оперативно-наблюдателно дело стартира през днешния ден в Астана. Първата среща протича в стеснен състав - вземат участие само самите водачи, в това число президентът на Русия Владимир Путин. По-късно следва съвещание в уголемен формат, в което ще вземат участие и делегации от страните-членки.

Дневният ред включва тематики, засягащи интеграционното съдействие в политиката, стопанската система и филантропичната сфера, по-нататъшното развиване на търговско-инвестиционното партньорство в границите на Оперативно-наблюдателно дело, както и проблеми на сигурността.

Очаква се участниците да одобряват решение, съгласно което да стартира работа комисия на Оперативно-наблюдателно дело по правата на индивида. Освен това може да бъде основана интернационална организация за поддръжка и разпространяване на съветския език под егидата на Общността.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР