Страните-членки на ООН прилагат политика за разполагане на оръжия в

...
Страните-членки на ООН прилагат политика за разполагане на оръжия в
Коментари Харесай

Русия: Светът се готви за война в Космоса

Страните-членки на Организация на обединените нации ползват политика за разполагане на оръжия в Космоса, като построяват капацитет за силово влияние (както кинетично, по този начин и некинетично) върху галактически обекти, подчертаха от външното министерство на Русия в особено изказване.

Трансформацията на пространството в сцена на спорове се трансформира в действителна опасност. Това се споделя в изказване на Владимир Ермаков, шеф на Департамента за неразпространение и надзор на оръжията на съветското външно министерство, съобщи БГНЕС.
 Няколко невероятни обстоятелството за Вселената Няколко невероятни обстоятелството за Вселената
Вселената е толкоз необятна, че човек не би могъл въобще да я разгърне даже в мозъка си. Учените към момента не могат да са сигурни какъв брой гол...

" Рискът от превръщането на космоса в сцена на спорове придобива напълно действителни измерения. Редица държави-членки на Организация на обединените нации организират политика на слагане на оръжия в Космоса, изграждайки капацитета за силово влияние (и двете кинетични и некинетични) върху галактически обекти и потреблението на галактическото пространство за осъществяване на военни дейности за реализиране на лично военно предимство ", означи съветският посланик.

Ермаков добави, че Русия има намерение да внесе в Първия комитет на Общото заседание на Организация на обединените нации редица резолюции, предопределени да предотвратят превръщането на космоса в сцена на военни дейности, в това число по отношение на неразполагането на първите оръжия в космоса, за усилване на прозрачността и доверието в галактическите действия, както и в ограниченията, предотвратяващи конкуренцията във въоръжаването в космоса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР