Страната е в тежка катастрофа и няма оправяне, това коментира

...
Страната е в тежка катастрофа и няма оправяне, това коментира
Коментари Харесай

Държавата е катастрофирала във всяка една сфера

Страната е в тежка злополука и няма оправяне, това разяснява за актуалната обстановка в България водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов. Той посети село Лиляче в община Враца, където претендентът на ГЕРБ Вероника Ценова завоюва втория тур на частичните избори за кмет на селото. Зад нея са застанали и младежи от Българска социалистическа партия.

Според него е бил вероятен кабинет с първия мандат. „ Не, че не можеше да се направи държавно управление - те не желаеха, имитираха, тъй като в случай че създадат държавно управление, август ще останем без газ, желаят всичко това да трансферират на служебното държавно управление и идващия постоянен кабинет “, изясни Борисов.

„ Няма да поддържаме никакво държавно управление, на идващите избори ГЕРБ ще има доста по-добър резултат, уверен е водачът на партията. Проблемът оттук насетне, по думите му, е че всеки си измисля претекст да не ръководи, тъй като страната е аварирала във всяка една сфера “, уточни той и добави: " Пълна злополука е. Инфлацията е злополука, цената на тока - злополука, цената на храните - злополука, подвигнаха ги до тавана, смъкнаха с 5 стотинки и споделят, че ги понижават извънредно. Колкото повече приказват, толкоз повече народът ги схваща, че не стават ".

Затова, по думите му, страната отива на избори, " тъй като всички партии знаят, че тя е аварирала във всяка една сфера ".

Дълговете са големи, отговорностите са големи, няма газ, няма ток, уточни той.

" Аз знам по какъв начин става, само че би трябвало да имам мощна национална поддръжка. От три рецесии съм ги вадил българите - най-добре минахме през Коронавирус рецесията от цяла Европа, миграционната рецесия и гръцката рецесия ", добави водачът на ГЕРБ.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР