Стражът на Астън Вила Хосе Рейна е на мнение, че

...
Стражът на Астън Вила Хосе Рейна е на мнение, че
Коментари Харесай

Рейна: Мисля, че бях заразен с COVID-19, но никой не ми направи тест

Стражът на Астън Вила Хосе Рейна е на мнение, че е бил инфектиран с COVID-19, само че по този начин и не се е подложил на тест, тъй като съгласно него във Англия се изследват единствено по-тежките случаи. Информацията е много странна, като се има поради, че до момента е известно за няколко клуба, които тестваха всичките си играчи след демонстрация на първи признаци, отговарящи на тези при болест с ковид.

" През предходната седмица имах всички признаци на ковид. Бяха сложни дни. Взех всички защитни ограничения, с цел да не заразя тези, които живеят с мен. Тук, в Англия, проби се вършат единствено в случай че си доста зле. След като приказвах с лекарите, разбрах, че имам всички признаци, само че няма никакво публично удостоверение, че съм бил болен от COVID-19. Сега съм добре, само че беше доста тежко. Сякаш ме беше прегазил камион.

Ние, футболистите, сме привилегировани. Лесно е да останеш в изолираност в къщите, в които живеем. Хората, които имат топки, са тези, които живеят с три деца в жилища от 70 кв.м. Те са същинските герои ", съобщи капитанът на Астън Вила пред испанското радио Cadena Cope.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР