Страховита измама с името на Азис плъзна в мрежата. Този

...
Страховита измама с името на Азис плъзна в мрежата. Този
Коментари Харесай

Измама с името на Азис плъзна в мрежата, свързана е с болни деца

Страховита машинация с името на Азис плъзна в мрежата. Този път името на краля на попфолка е забъркано в неистина, обвързвана с невръстни заболели деца и сирачета. Мними крадци вършат подправен профил на артиста, копие на истинския му, посредством който желаят пари за дарения за деца заболели от covid, украински бежанци и сираци.

Фалшификаторите показват Азис като създател на организация за филантропични помощи, която цели единствено и само да оказва помощ на деца. С цел кражба на повече средства измамници се възползват от войната в Украйна и по думите на Азис събират пари, с цел да оказват помощ на украинските деца, като им подарява пари за обучение, заслон и храна.

За фалшив профила звездата получава сигнали от свои почитатели. Някои от тях даже се доверяват на мошениците и пращат пари и данни по-съмнителни сметки. " Не се ли изморихте да лъжете хората?! Всеки ден по няколко профила в разнообразни обществени мрежи? ", гневи се Азис след следващата машинация с неговата идентичност. Азис дефинира за извънредно необичайно това, че хората се доверяват на сходни измами и изпращат пари. Той недоумява по какъв начин при толкоз доста способи за даряване някой би се хванал на сходна въдица.

Не за първи път името на артиста е забъркано в сходни схеми. В последните години инстаграм и фейсбук измамите посредством подправени профили на известни персони взимат превес в мрежата, писа  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР