Страховете на Левски се оправдаха. Още един от основните играчи

...
Страховете на Левски се оправдаха. Още един от основните играчи
Коментари Харесай

Кошмар за Левски: Нани аут до паузата

Страховете на Левски се оправдаха. Още един от главните играчи за липсва за оставащите борби преди паузата в шампионата.

Става въпрос за Илиян Стефанов, който бе контузен от Елитон и излезе още през първата част на конфликта с ЦСКА 1948, приключило без победител - 0:0.

Нани, както го назовават почитателите, през вчерашния ден изобщо не тренира. Лекарите пък са безапелационни, че не може да играе най-малко 20 дни, твърди " Мач Телеграф ".

Така Стефанов ще пропусне освен дуела с Черно море на следващия ден на " Тича ", само че и този със Спартак (Варна) през уикенда. Чудо ще е, в случай че Стефанов бъде на линия и за срещите с Черно море и Славия на " Герена ", които идват по-късно.

Добрата вест в Левски е, че Ивелин Попов през вчерашния ден стартира бегови тренировки. Очаква се той да е изцяло подготвен за игра за мача със Славия в София.

Иначе през вчерашния ден отмора получиха двама от титулярите - Филип Кръстев и Цунами. Както е известно, това се трансформира в традиция на Станимир Стоилов, който се старае по всевъзможен вероятен метод да освежи играчите си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР