Страхотният Тайсън Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд в

...
Страхотният Тайсън Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд в
Коментари Харесай

Фюри се изправи от нокдаун и нокаутира брутално Уайлдър, за да покаже кой е Крал на бокса

Страхотният Тайсън Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър в 11-ия рунд в популярен мач от трилогията посред им. Срещата в Лас Вегас даде велико представление за милиони фенове по света. Британецът отбрани поясите си и потвърди, че сега е бокс ьор №1 на планетата. Имаше нокдауни и в двете направления. След малко по проучвателни първи два рунда се стигна до немислим екшън, в който имаше взаимни замени на тежкотоварни удари. Циганският крал 2 пъти бе на пода и му отброяваха и то в една част. Преди това и той прати съперника на земята, а в идващите рундове, след 4-ия, Тайсън бе стопанин на кръга и претрепа Бронзовия бомбардировач. След мача, по традиция, британецът показва и певчески качества!

Рунд 1

Суперсблъсъкът стартира с няколко удара на Уайлдър в тялото на Фюри, който пласира и кроше, само че без да нарани родения в Манчестър бокс ьор. Последва десен прав от Уайлдър против по-пасивния Фюри. Последваха нови мощни секунди за „ бронзовия бомбардировач “, като в края двамата размениха удари от близка отдалеченост.

Рунд 2

Вторият рунд стартира по-спокойно, като Уайлдър още веднъж залагаше на удари в тялото. Фюри също стартира да нападна по-сигурно. По-малко от минута преди края на частта Уайлдър пласира добър удар, на който Фюри отвърна с дясно кроше. Както и в първата част, в последните секунди бокс ьорите се приближиха един до различен и се пробваха да наранят съперника си.

Рунд 3

Фюри продължи да навлиза в срещата и на собствен ред да пробва офанзиви против „ бронзовия бомбардировач “. Минута и половина преди края двамата си размениха тежки удари, като Уайлдър удари съществено Фюри, който незабавно отвърна. Британецът натисна и пласира няколко удара в главата на американеца, като го прати в нокдаун. До края на третия рунд „ циганският крал “ продължи да вкарва удари в главата и тялото на Уайлдър, който бе избавен от нокаут от съдийския гонг.

Рунд 4

Уайлдър опита да нанася удари, само че крошетата и ъперкътите на Фюри продължаваха да го разклащат. Двамата влизаха допълнително клинчове, като американецът се опитваше да притъпи натиска на първенеца. Уайлдър бе обезверен, само че малко по-малко от минута преди края на рунда контраатакува и прати Фюри в нокдуан. Малко откакто се изправи, англичанина за повторно бе пратен в нокдаун с дясно кроше на Уайлдър и незабавно откакто се изправи прозвуча съдийския гонг.

Рунд 5

Уайлдър продължи да натиска и затвори Фюри в ъгъла. След нов клинч Фюри пласира бърз десен прав, само че кандидатът продължи да е по-активен. В края англичанина получи леко преимущество откакто нанесе ляво кроше. Клинчовете зачестиха и до края на 5-ия рунд не се стигна до нови съществени удари.

Рунд 6

Фюри стартира по-активно в опит да пласира точни удари и да изравни точките в мача откакто Уайлдър водеше при нокдауните. „ Циганският крал “ направи бърза композиция, която приключи с десен прав в главата на съперника си. Минута преди края първенецът нанесе няколко тежки удара в главата на американеца.

Рунд 7

В седмия рунд Фюри продължи да е по-активен и пласира бързи два удара. Уайлдър опита да контраатакува, само че съперникът му се измъкваше и на собствен ред пласира дясно кроше. След това Тайсън Фюри откри добре Уайлдър и последва канонада от удари към американеца. В края двамата се поумориха и им стана мъчно да нанасят качествени удари. След края на рунда бе извикан доктор, с цел да ревизира положението на Дионтей Уайлдър , който бе мощно засегнат в рунда.

Рунд 8

Двамата стартираха по-пасивно, само че след изминаването на минута от рунда Фюри нанесе добър удар, на който Уайлдър отвърна с ляв и десен прав. Това обаче не разклати първенеца и той още веднъж стана по-настъпателен. Ударите в главата на американеца бяха много мощни и точни, само че той се задържаше на крайници. „ Бронзовия бомбардировач “ опита в края да хване съперника си неопитен, само че не съумя да осъществя точни удари.

Рунд 9

Двубоят продължи с високо движение, като Уайлдър бе заставен да отстъпва към въжетата. Американецът пласира два мощни удара, само че Фюри се долепи до Уайлдър и избегна по-тежки последствия. Минута и половина преди края клинчът избави кандидата от доста мощна офанзива на Фюри. Двамата продължиха да нападат, като се държаха на близка отдалеченост, само че без да съумеят да си нанесат съдбовни удари.

Рунд 10

Десетият рунд започва с офанзива на Фюри, на която Уайлдър отвърна с прецизен, само че слаб удар. Натискът на британеца продължи и той натика съперника си към въжетата. Минута и 20 секунди с десен прав на Фюри „ бронзовия бомбардировач “ бе пратен на земята. Силите на Уайлдър свършваха, само че той още веднъж опита да нанася удари. В края десен ъперкът бе нанесен в главата на Уайлдър, само че в последните 10 секунди американецът удари тежко първенеца.

Рунд 11

В предпоследния рунд Фюри нанесе мощен десен прав в Уайлдър, който не съумя да се отбрани. Натискът на Фюри продължи и в средата на рунда Фюри за трети път прати Уайлдър на пода, с което нокаутира противника си и завоюва мача.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР