Страхотни задръствания има тази сутрин на бул. Александър Стамболийски, ул.

...
Страхотни задръствания има тази сутрин на бул. Александър Стамболийски, ул.
Коментари Харесай

Огромна тапа! Бул. Александър Стамболийски в капан заради ...

Страхотни тапи има тази заран на бул. " Александър Стамболийски ", ул. " Димитър Талев " и на прилежащите улици.

Заради ремонта на Околовръстното шосе е спряно придвижването сред Кукленско и Коматевско шосе и целият трафик е изместен по градските пътища. На Коматевско шосе, където така и така с тъга се минава в пиковите часове, колите едвам пъплят. Но най-страшно е на кръстовището с бул. " Александър Стамболийски, защото множеството от водачите се насочват по този път, сякаш с цел да избегнат натоварения бул. " Христо Ботев ".

Колоните се точат около комплекс " Южен лъх " с 2 - 3 км. в час. Изнервените водачи натискат клаксони, като че ли това ще форсира прекосяването. Пътят е стеснен и е невероятно да заобиколиш, в случай че не блъснеш отсрещната кола. Задръстване се получи и при пресечката с бул. " Стефан Стамболов ". По няколко светофара се чака при кръстовището с ул. " Димитър Талев ", където колоните вървят от 7,30 часа сутринта чак до Овощарския институт.

" Отдавна трябваше да разширят бул. " Александър Стамболийски ". Докато стане това, би трябвало незабавно да изградят джобове за рейсовете на спирките и леви завои, с цел да няма пътно - транспортни катастрофи ", разяснява Тодор Гешев, който живее в комплекс " Южен ". Шофьорът всеки ден чака в тапи, само че тази заран е истински капан.

Ремонтът на Околовръстното в тази част ще продължи доникъде на май. Тепърва следва и пробутване на Южен обходен колектор по бул. " Александър Стамболийски ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР