Страхотна новина за феновете на ! Красавицата Михаела Павлова, която

...
Страхотна новина за феновете на ! Красавицата Михаела Павлова, която
Коментари Харесай

Рая от „София ден и нощ“ се Завръща! Виж Тук:


Страхотна вест за почитателите на! Красавицата Михаела Павлова, която изпълняваше ролята й в хитовата поредност, се завръща на екран.

Този път любимката на феновете ще се изявява в уебсериала „ Следвай ме “. Героинята на Михаела ще се включи във втория сезон на тийн поредицата, която пожъна огромен триумф с първите си епизоди. Засега не е известно дали новият й екранен облик ще е от положителните или от неприятните, само че сигурно присъединяване й ще бъде запаметяващо се.

Михаела Павлова стана доста известна с присъединяване си в „ София денонощно “. Но беше и измежду първите му звезди, които побързаха да изоставен. Тя не била удовлетворена, че графикът й е напълно ангажирано със фотосите, а за главната й работа не оставало време.

Михаела е професионална танцьорка и хореограф в известна столична школа. Преди „ София денонощно “, е взела участие в няколко реалити излъчвания за танци.

Докато участваше в реалити сериала на Нова тв, хубавицата изживя любовен романс с екранния си сътрудник Димитър Илков, по- прочут като Дани. Връзката им обаче се изчерпала за няколко месеца. Но пък в сериала, Рая и Дани си остават една от най- обичаните двойки от почитателите.

След като напусна, Михаела Павлова била затрупана с доста оферти за участия в други планове, които тя отхвърлила. Едва в този момент решила да одобри поканата за роля в „ Следвай ме “.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР