Страхотна новина дойде за изстрадалите фенове на славният Спартак (Пловдив)

...
Страхотна новина дойде за изстрадалите фенове на славният Спартак (Пловдив)
Коментари Харесай

Добрата новина: Възраждат Спартак

Страхотна вест пристигна за изстрадалите почитатели на славният Спартак (Пловдив) в деня преди националния празник. Държавният първенец за 1963 година е пред ново възобновление. С отговороната задача се е заел предприемачът Динко Миленчев, твърди Пловдивнюз. Миленчев е един от притежателите на веригата от казина „ Империя “. 

Новото сдружение към този момент е член на БФС. Динко Миленчев има извънредно сериозен проект за възраждането на клуба. Първата крачка ще е взимането на стадион „ Тодор Дииев на концесия. Там ще бъдат вложени към 3 милиона лв.. Планира се реорганизация на централния терен, трибуни за 5 000 фенове, осветяване и ремонт на постройката. В проектите на Миленчев влиза още построяването на два изкуствени терена зад вратите, с цел да се обезпечат положителни условия за тренировките на децата. Идния сезон Спартак ще има внушителен отбор, който ще започва от Б Окръжна група.
" Нашата съществена цел е построяването на мощна школа, в която все още упражняват 200 деца. От лятото възраждаме и мъжкия тим като ще стартираме от Б регионална група. Клубът е напълно гарантиран финансово. Всички треньори и чиновници към този момент са на щат “, разяснява Миленчев.
Тимът на великия Тодор Диев бе разформирован през лятото на 1963 година, когато изненадващо бе изваден от състава на Югоизточната В група. От тогава до в този момент действа само детско-юношеската школа. Стадионът пък е в руини като се изключи залата, която бе напълно актуализирана от някогашният младеж на Спартак Николай Праматаров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР