Стойността на 87-те основни програми за закупуване на въоръжение и

...
Стойността на 87-те основни програми за закупуване на въоръжение и
Коментари Харесай

Пентагонът чупи рекорд - над 2 трилиона долара за нови оръжия

Стойността на 87-те съществени стратегии за закупуване на въоръжение и военна техника, които се осъществят от Министерството на защитата на Съединени американски щати към декември 2018 година надвишават 2 трилиона $, написа Блиц. 

Това се споделя в доклад на Пентагона, отдаден на реализацията на главните военни поръчки през 2018 година, представен от информационните организации.

„ Според оценката на Министерството на защитата, към края на декември 2018 година се извършват 87 стратегии за покупки на обща стойност $2,018684 трлн. Тази сума надвишава индикаторите от 2017 година с повече от $101 милиарда “, се споделя в доклада.

На военноморските сили на Съединени американски щати се пада най-голямата част от гореспоменатите стратегии – повече от $921 млрд, за военновъздушните сили – към $269 млрд и сухопътните войски - $199 милиарда

Най-скъпият план, който сега осъществя Пентагонът, е покупката на атомни подводници от клас Virginia, за който са отделени $161,5 милиарда

Не се показва общата стойност на програмата за пазаруване на многоцелеви изтребители от пето потомство F-35 Lightning II. Според данните от документа, растежът на разноските по указаните стратегии е провокиран от нарастването на размера на покупките и повишение на разноските за придобиване на F-35.

Срокът на осъществяване на стратегиите на Пентагона се демонстрира изборно във връзка със закрития темперамент на тази информация.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР