Стойчо Стоев беше разочарован след поражението с 2:4 от Локомотив

...
Стойчо Стоев беше разочарован след поражението с 2:4 от Локомотив
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Играхме много слабо, ще ни трябва много време да се стиковаме

Стойчо Стоев беше отчаян след провалянето с 2:4 от Локомотив Пловдив във втория кръг от efbet Лига. Стоев призна, че тимът му закономерно е изгубил срещата със „ смърфовете “ и знае, че отборът му към момента не е стикован и е нужно време да се подобрят нещата при столичани.

„ Локо Пловдив също игра мощно, само че и ние играхме доста едва. Бих споделил през целия мач. Не ни се получи нищо в нито една фаза от играта. За страдание, бяхме разпокъсани на всички места. Правихме доста неточности в отбрана, среда на терена. Напред нямахме острова. Въобще този мач не се организира от нас както би трябвало. Имахме други хрумвания и предпочитание, само че нищо не ни се получи. Изключително доста брак имахме в отиграванията и това не водеше до нищо. Всяка офанзива ни беше неверна и давахме самодейността на противника, който с течение на времето добиваше убеденост. При нас беше противоположното и справедливо загубихме “.

„ При нас нещата към момента не са стиковани. Аз си виждам, че в дадени линии имаме проблеми. Новите състезатели, които някои са от няколко дни, не са подготвени, само че бях заставен в следствие от развоя на мача, да пожертвам. Евентуално да опитаме нещо да променим. Докато успеем да се сработим като тим, ще ни отнеме значително време. Без значение кой е идващият мач. Няма значение дали е против Ботев Враца, Локо Пловдив или Левски. Допуснахме неприятна загуба, която отмина. Мислим за мача с Левски да се представим по-добре, защото това, което видях през днешния ден, ме тормози “.

„ Аз се тормозя от това, което видях през днешния ден. Всеки съперник има своите мощни качества и е значимо ние да опитаме, в случай че може, да минимизираме грешките, които позволяваме, а те не са по никакъв начин малко “, приключи Стойчо Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР