Стоян Коларов от местната структура на БСП-Бургас обяви с пост

...
Стоян Коларов от местната структура на БСП-Бургас обяви с пост
Коментари Харесай

Стоян Коларов от БСП-Бургас напусна партията точно преди местните избори

Стоян Коларов от локалната конструкция на БСП-Бургас разгласи с пост във Facebook, че напуща партията . Конкретните аргументи за неговото решение към момента не са оповестени обществено . Той написа:

„ В продължение на 17 години бях член на Българска социалистическа партия – и като подобен не съм изневерил в никакъв случай на кардиналните позиции и политики на Столетницата, с което се гордея. Влязох в редиците на партията в памет на моя многоуважаван дядо, който беше образец за достолепието и чест. Вярвах, че мога да бъда потребен и съм признателен за опита в политическия живот. През годините съм правил взаимни отстъпки не с политически решения, а с държанието на съидейници, което считах за рационално от моя страна. Към днешна дата взех решение да приключа пътя си в Българска социалистическа партия заради непреодолими разлики във вижданията. Бъдещето ще покаже дали от моята социална работа има потребност. “

„ С това си решение отхвърлям да се преглежда и кандидатурата ми за общински консултант от Българска социалистическа партия на идната конференция “ , акцентира Коларов в поста си.

Стоян Коларов е млад, интелигенте и с извънреден капацитет , посочил, че може да се развива в публичния и политическия живот освен в рамките на град Бургас.

В тази връзка източници на Искра.бг споделиха, че с Коларов ще бъде извършен диалог, обвързван с Политическа партия „ Единение “ . По думите им, диалогът ще е ориентиран към това дали той има предпочитание да бъде част от политическата партия .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР