Стотици протестиращи срещу стратегията за закрила на детето блокираха бул.

...
Стотици протестиращи срещу стратегията за закрила на детето блокираха бул.
Коментари Харесай

Масови протести срещу Стратегията за детето в София и страната ВИДЕО

Стотици протестиращи против тактиката за протекция на детето блокираха бул. "Цар Освободител " пред постройката на Народното събрание в столицата, оповестява "Фокус ".

Те носеха български трибагреници и транспаранти, на които написа "Stop Barnevernet Ideology " ( "Стоп на Барневерн идеологията "). Според стачкуващите с тези промени ще се стигне до извеждане на детето от фамилията.


Протести против тактиката се организираха и в други градове. В Бургас протестиращите стопираха за малко придвижването на кръстовището сред бул. "Сан Стефано " и ул. "Александровска ". Със викания и пеене на националния химн, стачкуващите показаха недоволството си.

"Най-големият проблем си остава - намесата на страната в фамилията, изземване на функционалността на родителя в интерес на страната, приравняване на родителя до обслужващия личен състав на детето, разрушение престижа и връзките. Не по-малък проблем е насилствената смяна на фундаменталните полезности, утвърждавали се с хилядолетия, оповестява dir.bg.

Проблем е контролът на родителите, следенето под лупа и под предтекст протекция на децата. Проблемът е, че отглеждаме единствено физически, без възприятие за морал и съвест ", означи един от уредниците Бисер Русимов.


Снимка: "Фокус "

Протестиращите в Бургас оповестиха, че имат намерение да се причислят към националния митинг против измененията в Закона за протекция на детето, който ще се организира в столицата на 28 септември.

Те стопираха за малко придвижването на кръстовището сред бул. "Сан Стефано " и ул. "Александровска " в града. Със викания и пеене на националния химн, протестиращите, чийто брой непрестанно се усилваше, продължиха да показват недоволството си.

Шествие по централните улици организираха и протестиращи във Варна.

Протестите са срещу опита за внедряване на идеологията на норвежката обществена работа Барневерн в целия свят, най-вече в бедните страни, разясниха протестиращи във Варна. Според уредниците на митинга там, децата действително са пленници на системата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР