Стотици хора от всякаква възраст се събраха на 19-то издание

...
Стотици хора от всякаква възраст се събраха на 19-то издание
Коментари Харесай

Фестивал на зелениката в Странджа: Започна с атрактивна програма и продължи с 15 км преход

Стотици хора от всякаква възраст се събраха на 19-то издание на Фестивал на зелениката в Странджа . Събитието тази година ще се организира на 13 и 14 май край село Варвара, като уредниците са планували разнообразна стратегия за посетителите, включваща туристически преходи, фолклорна стратегия, фермерски пазари и лекции, свързани с природата в Странджа.

Семейства с деца от цялата страна пристигнаха да се насладят на българската природа, фолклор и обичаи. Фестивалът беше открит от 10:00 часа с фолклорна стратегия и детски песни, съобщи кореспондент на Искра.бг .

В 12:00 часа потеглиха маршрутите по туристическите преходи на туристите. За през днешния ден са планувани четири посоки, като най-дългият е 15 км , който е за най-големите запалянковци. Те са – „ Приключение за усета “, „ Приключение за духа и находчивостта “, „ Приключение за здрави крайници и странджански дебелоглав “ и „ Приключение за духа “.

Утре провокациите не престават с. В него туристите ще имат опцията да станат очевидци на зелени панорамни гледки от връх Папия край Варвара.

Всички други участници ще се насладят на добре проведена стратегия. Повече информация по отношение на програмата на Фестивала на зелениката може да откритието на формалната.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР