Стотици хиляди руснаци посрещнаха руската Коледа на студено. Множеството аварии

...
Стотици хиляди руснаци посрещнаха руската Коледа на студено. Множеството аварии
Коментари Харесай

Първо изчезнаха яйцата, после спря парното. Какво става в Русия преди изборите

Стотици хиляди руснаци посрещнаха съветската Коледа на студено. Множеството повреди на парното в десетки райони на страната последваха скока в цените на някои хранителни артикули. Как реагират управляващите на фона на идните през март президентски избори, на които Путин ще се бори за шести мандат?

В Новосибирск , третият по величина град в Русия, огромен водопровод се спука. Огромни размери от гореща вода наводни замръзналите улици, а отоплението на хиляди локални поданици спря на фона на арктическите температури.

В тихоокеанското пристанище Владивосток към 3000 души останаха на студено поради повреда в наземен водопровод.

На запад, в редица покрайнини на столицата Москва , над 150 000 души също изтръпнаха от мраз, откакто друга общинска тръба се повреди, а спешни екипи да разкопават замръзналата земя.

От 1 януари насам, на фона на коледните и новогодишните празници, които Русия отбелязва по остарял жанр, възходящ брой дребни и огромни градове оповестяват за огромни проблеми с парното и топлата вода.

Зимите в Русия са студени. Това не е вест. Руската общинска инфраструктура, огромна част от която датира от руската ера и се поддържа спорадично, остарява. Това също не е вест.

Новината е, че тази зима предстоят избори, в които настоящият президент Владимир Путин не мисли толкоз дали ще победи, а по-скоро с какъв резултат ще го направи. А огромна част от популацията към този момент е разтревожено от, която ще направи 2 години тъкмо преди вота през март.

Всеки резултат, по-малък от победа с най-малко 75% при интензивност 70% , ще се преглежда като проблем за ръководещите в Кремъл, излиза наяве от голям брой в локалните медии.

Из
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР