Стотина души са се събрали около Паметника на Съветската армия

...
Стотина души са се събрали около Паметника на Съветската армия
Коментари Харесай

Голяма тълпа пази Паметника на Съветската армия, докато Левски играе с Айнтрахт

Стотина души са се събрали към Паметника на Съветската войска в София, до момента в който футболният " Левски " играе против " Айнтрахт ", макар сделката сред партии и Министерство на вътрешните работи.

След конфликтите сред пазителите на паметника и сините ентусиасти в нощта на седми август, от Столичната община настояха за засилено полицейско наличие по време на днешния мач. Същото желаеха и Българска социалистическа партия и " Левицата! " - две от политическите обединения, които са срещу демонтажа на монумента. И кметът на София Йорданка Фандъкова, и представители на двете леви обединения се срещнаха с Министерство на вътрешните работи министъра Калин Стоянов, с цел да изискат увещание, че няма да се позволяват конфликти. Партийците даже склониха да сдадат защитата на ПСА на органите на реда за период от 12 часа.

Въпреки ангажимента в подножието на паметника се събраха стотина души малко след 20,00 часа, когато стартира мача, като не престават да идват и още. Сред бранителите на паметника има депутати и поддръжници на партия " Възраждане " - третата групировка, която пази паметника, както и Мая Манолова, оповестява 24 часа.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР