Stormzy с гордост показа новото си пространство за проекти #MerkyFC

...
Stormzy с гордост показа новото си пространство за проекти #MerkyFC
Коментари Харесай

Stormzy се радва, когато пуска център за футбол, музика и игри #MerkyFC

Stormzy с горделивост сподели новото си пространство за планове #MerkyFC Head Quarters в Лондон - където ще може да основава планове за футбол, музика и игри.

30-годишният музикант отвори новото си креативно пространство в Кройдън в съдействие с Adidas - на която той е дипломат на марката. Новото пространство включва футболно игрище в цялостен размер, както и уреди за музика и игри.

То е предопределено като дестинация за младежи, където да усъвършенстват нови умения и да си сътрудничат - само че също по този начин ще бъде отворено за поданици на всички столетия в региона на Кройдън. Оглавилата класацията звезда се надява, че новото оборудване може да помогне за трансформирането на живота на другите и че ще бъде фар на вяра за общността.

Новото пространство е нещо като юношески център - и Stormzy, чиято същинското име е Майкъл Омари, надява се, че ще помогне на децата да стоят надалеч от улиците и да попадат в неприятни тълпи. Той също по този начин е доста горделив от новото оборудване, което ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР