Сторми Даниълс Порноактрисата Сторми Даниълс, която твърди, че е имала

...
Сторми Даниълс Порноактрисата Сторми Даниълс, която твърди, че е имала
Коментари Харесай

Разпит на Тръмп под клетва за връзката му с порноактриса поиска адвокатът й


Сторми Даниълс

Порноактрисата Сторми Даниълс, която твърди, че е имала връзка с Доналд Тръмп и че й било платено, с цел да я пази в загадка, възобнови опита си да накара президента да дава отговор на въпроси на юриста й под клетва, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс в понеделник.

Майкъл Авенати, юристът на Сторми Даниълс заведе иск във федерален съд в Лос Анджелис. В него той желае президентът да бъде подложен на разпит под клетва, както и неговият юрист Майкъл Коен.

Авенати упорства двамата да дават отговор под клетва на въпроси за заплащането на сумата от 130 000 $ на Сторми Даниълс малко преди президентските избори през 2016 година като част от необявена договорка за опазване в загадка на връзката на порноактрисата с Тръмп. Сторми Даниълс се пробва да реализира оповестяването на тази загадка договорка за невалидна.

Тръмп отговори на въпроси за Даниълс за първи път предходната седмица. Той сподели, че не е знаел нищо за такова заплащане, направено от Коен. Той сподели също по този начин, че не знае от кое място Коен е взел парите. Белият дом няколко пъти към този момент повтори, че Тръмп отхвърля да е имал спекулация с порноактрисата. Коен пък споделя, че е извадил парите от личния си джоб, без да са намесени предизборната акция на Тръмп или Организацията Тръмп, напомня АП.

Неотдавна Сторми Даниълс сподели в изявление за програмата 60 минути по СиБиЕс, че е правила секс един път с Тръмп и че след това се почувствала застрашена и принудена да подпише въпросното съглашение за опазване на случая в загадка, напомня Ройтерс.

Заради нарушение на съглашението юристи на Тръмп желаят от Сторми Даниълс 20 милиона $ за нанесени вреди, добавя организацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР