Стопкадри Нова ТвЗачестиха случаите на опасно и неразрешено шофиране с

...
Стопкадри Нова ТвЗачестиха случаите на опасно и неразрешено шофиране с
Коментари Харесай

Шофьор с опасен дрифт в близост до гимназия в Русе

Стопкадри Нова Тв

Зачестиха случаите на рисково и неразрешено шофиране с дрифтове, в това число в градски условия.



Пореден подобен случай на автомобил, който рисково се върти и заплашва и други в Русе, стана известен в обществените мрежи.

Дрифтът е изработен до градинката на площад Батенберг в остарелия център на Русе, до районния исторически музей и еко-музея с аквариум, както и наоколо до гимназия „ Христо Ботев “.



Дрифтърът е минал до две от трите пешеходни пътеки, които са ноблизо.

Този тип придвижване е съзнателно занасяне на задния мост на задната част на автомобила, при което автомобилът се движи по по този начин наречения метод посредством презавиване или до завиване, изясни пред Нова Тв пътният специалист към съда господин Костадинов.



За да съблюдава траекторията на придвижване на автомобила, лидерът би трябвало да поддържа буксуването на задните колела, най-вече на колите, и дейности с кормилото в посока противоположна на това занасяне, добави той.

Това се прави преднамерено В случая това не е спорт, тъй като колите не би трябвало да се ръководят по този метод в обитаемо място, посочи специалистът.

Той добави, че при подобен дрифт останалите участници би трябвало да се пазят, в случай че се възприема подобен тип придвижване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР