Стопкадри бТВСпоред Корнелия Нинова ГЕРБ е щял да държи на

...
Стопкадри бТВСпоред Корнелия Нинова ГЕРБ е щял да държи на
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ щеше да държи на каишка Григорова, ако бе станала кмет

Стопкадри бТВ

Според Корнелия Нинова ГЕРБ е щял да държи на каишка Ваня Григорова, в случай че е била станала кмет на София.

Именно заради тази причина Нинова е поискала от Григорова да не приема поддръжка от ГЕРБ.

Ако Григорова беше станала кмет, щеше да се изяснява както Мая Манолова, която се обясняваше по какъв начин е станала омбудсман с гласовете на ГЕРБ, сподели Нинова в „ Лице в лице “ по бТВ.



Българска социалистическа партия е оповестила най-малко от 10 години, че нашата съществена цел е разграждането на модела „ ГЕРБ “, чийто създание на този модел е Бойко Борисов. Това беше началото на нашата акция, по този начин стигнахме и до края с положителните резултати, които постигнахме, добави тя.

Да искаш да пребориш модел и да имаш поддръжката на този модел,  с какво лице след това бъдещия кмет, в случай че беше станала Григорова, щеше да каже: Аз съм чиста, а се боря против модела, против задкулисието, против Фандъкова и по този начин нататък. Значи не може, този против който се бориш да те поддържа и ти да си кардиналния и пореден политик, каквито изисквам, че сме ние от Българска социалистическа партия, съобщи още Нинова.

Освен това предизвестих градското управление да се дистанцират от този човек, тъй като той ще ви завлече, ще я съсипе и нея, а след два дни ще се отметне. Предупредих ги и той се отметна. Припомнете си политическата история на България от последните години. Колкото хора и партии е прегърнал, толкоз е унищожил. Ние се борим против този модел, не може  с гласовете на тоя модел да претендирате, че сте новото и сте смяната в София, добави Нинова.

Не ме послушаха, не се разграничиха, само че аз останах на тази позиция и считам, че тази поредност и праволинейност ни оказа помощ в страната, където направихме доста много хубави резултати, разяснява Корнелия Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР