Стопкадри бТВНова водеща се появи в Преди обед“ по БТВ.Актрисата

...
Стопкадри бТВНова водеща се появи в Преди обед“ по БТВ.Актрисата
Коментари Харесай

Нова водеща се появи в „Преди обед“

Стопкадри бТВ

Нова водеща се появи в „ Преди обед “ по БТВ.

Актрисата Поли Недкова бе показана от Петър Дочев като днешната му екранна партньорка, която е импорт от Лондон.



Това за малко не засегна посетител коментатора Даниел Пеев, който подсети, че Поли е и негова екранна партньорка, защото двамата играят в сериала „ Съни бийч “.

Удоволствие е да се играе с Поли. Тя е готина актриса, готина жена, само че не би трябвало да четкаш една жена нонстоп, тъй като след това в никакъв случай няма да те целуне, сподели артистът.



Имаме доста истории с него в действителност в „ Съни бийч “. Аз още от първия сезон доста обичам, че моята героиня същински се вре на всички места около Дънди, около Жорката, съобщи от своя страна Поли.



Имаме доста сладичка сцена. Моята героиня Монито доста желае да се навре постоянно около Жорката и от време на време съумява, и доста се веселя, тъй като по този начин прозорливо съм сметнала тези неща още в първи сезон, и в този момент в трети си играхме с него по този начин постоянно доста, добави тя.

Много приятни подиуми заснехме. Не мога да опиша сюжета, защото феновете ще го видят следващата година. Сериалът е доста готин, летен, само че го снимахме ноември, тогава бяха последните снимачни дни. И аз плясках в едни подиуми във вода, аз играх в море. След това в басейна с Поли се потопихме инстиктивно. Тя се хвърли от горната страна ми, с цел да ме топли, защото тялото ми е студено, издаде в задатък какво ще се случи в третия сезон на сериала Даниел Пеев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР