Стопкадри бТВЕвгени нанесе жесток удар на Елена и Валерия, които

...
Стопкадри бТВЕвгени нанесе жесток удар на Елена и Валерия, които
Коментари Харесай

Ергенът нанесе жесток удар на Елена и Валерия

Стопкадри бТВ

Евгени нанесе нечовечен удар на Елена и Валерия, които минават за фаворитки за неговото вмимание и сърце. 



" Ергенът " изпрати писмо, с което предложения шест от момичета на групова среща край басейн, като измежду тях не попадаха Елена и Валерия. Последните две останаха в къщата, с цел да се отдадат в своята зона на комфорт и да преодоляват разочарованието си с плуване, четене на книги и йога.



Другите шест обаче се оказаха на седмото небо на благополучие, че имат опция да го впечатлят.



Първа на врата му се хвърли Виктория, което предизвика ревнивост в Ирина.



" Виктория досега бе много обрана, само че с тази постъпка очевидно желае да стине до край. Има си тактичност очевидно момичето ", разяснява Ирина.



Малко по-късно обаче всичко бе забравено и момичетатга се любуваха на коктейли и йога в басейна с Ергенът.



В същото време Валерия и Елена си сипаха по чаша розе и пробваха да се утешат взаимно.

„ Не се отхвърлям, тъй като с цел да стигнем до тук, се демонстрираме и двете като мощни характери. Всъщност, питала ли си го какви дами харесва? Аз съм имала подобен диалог общ и той сподели, че няма типаж, само че в никакъв случай не съм му задавала тоя въпрос, тъй като в този момент просто като те виждам и виждам някаква даже аналогия във външността ни. Май ще излезе, че Евгени харесва брюнетки. Двете сме изцяло естествени и нямаме никакви етични корекции “, сподели Валерия.



„ Много забавно, не се бях замислял до момента. Не знам, може би, в случай че вземе качества от теб, които аз не владея и от мен, които ти не притежаваш, може би това ще е мечтаната и най-хубава жена за него. Може да гони някакъв подобен блян, който не съществува “, съобщи от своя страна Елена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР