Стопкадри БТВАлек направи нещо, което едва ли някой очакваше, но

...
Стопкадри БТВАлек направи нещо, което едва ли някой очакваше, но
Коментари Харесай

Алек направи немислимото с Валерия в „Ергенът“

Стопкадри БТВ

Алек направи нещо, което надали някой очакваше, само че сигурно постъпката му заслужава почитание и се е харесала на Валерия Дакова.

Двамата бяха на сантиментална вечеря на свещи и с доста цветя, и явно разчувствана Валерия се върна към най-голямата си болежка в живота.



Тя призна, че нейната починала майка е единствения й непосредствен човек до момента си, защото татко й просто го няма в цялата картинка.

Това не ми тежи, само че няма по какъв начин да нямам контузия от това нещо. Той не е в България, живее с друга жена и не се интересува от мен, разкри в сантименталното риалити по бТВ дупничанката.



Нямах почит към мъжката фигура, само че ти си човек, който ме накара да имам. Моите някогашни сътрудници не са се държали добре с мен и са нямали отношение, както и татко ми, добави Валерия.

Тези нейни думи очевидно допряха сърцето и душата на Алек й той посъветва Валерия да потърси непосредственост с татко си и да му даде втори шанас, защото е единствения й корен.

Трябва аз да му звънна и да му обясня, само че той 21 години не ми е звъннал, посочи дамата.

Алек обаче продължи да упорства пред Валерия да откри своя баща.



Този, който направи крачката, той ще е по-зрял. Редно е до потърсиш татко си. Какъвто й да е, ти би трябвало да си наясно с този човек и да направиш направиш всичко належащо да си начисто с него, с цел да си начисто със себе си, сподели Алек.

И това дефинитивно съумя да убеди Валерия да опита да открие татко си.

Не чувствам неналичието му, нямам нужда да беседвам с него, само че в случай че му звънна, въпреки че може и да не се трансформират нещата, аз ще ги възприема по различен метод и може би ще ми олекне, разсъждава моделът.

Аз съм си мислела да му звънна, само че този път към този момент взех решение да го направя. Ще му звънна по телефона и даже да не се трансформират нещата, възгледите ми ще се трансформират и ще се усещам доста по-добре, разгласи какво ще предприеме 21-годишната студентка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР