Стопкадри БНТТова че Мартин Божанов всъщност е Ангелов и че

...
Стопкадри БНТТова че Мартин Божанов всъщност е Ангелов и че
Коментари Харесай

Янкулов, Антикорупционен фонд: Мащабът на мрежата на Мартин Нотариуса е много сериозен

Стопкадри Българска национална телевизия

Това че Мартин Божанов в действителност е Ангелов и че е имал две ЕГН-та, демонстрира, че че очевидно приказваме за един човек със съществени връзки и благоприятни условия във всевъзможни вероятни институции, където търси и реализира нужните му резултати.

Така в „ Още от деня “ Андрей Янкулов от Антикорупционен фонд разяснява новите разкрития към убития Мартин Нотариуса.



Запитан, може ли да си представим какъв е мащабът на този незаконен октопод, тъй като явно са употребявани хора от разнообразни институции на разнообразни равнища, в продължение на десетилетия, той сподели: Мащабът е доста сериозен, само че в мен в никакъв случай не е имало подозрение и преди, че се касае за една сериозна незаконна организация. Тя е достигала безусловно до върховете на магистратурата сигурно, тъй като най-силното доказателство за това е, че сега, когато публикувахме тази конкретика за нещата, с които се занимава той, институциите останаха слепи и глухи.

А данните, които бяха изнесени, това за мен изрично е най-убедителното доказателство за обстоятелството за равнищата, до които е достигала мрежата. Защото, в случай че примерно се касаеше за нещо по-дребно, което да кажем е оплел там няколко прокурори или някой от към този момент закритите профилиран съд и прокуратура, то тогава нищо не би пречило ръководителите на тези институции след публикуването на това видео, да се заемат с разчистване на въпросните институции от тези порочни практики. Фактът че не са го създали, значи, че не са имали воля поради мащабите на мрежата, добави Андрей Янкулов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР