Стопкадър Нова ТвТазгодишното издание на Игри на волята е най-гледано

...
Стопкадър Нова ТвТазгодишното издание на Игри на волята е най-гледано
Коментари Харесай

Саръиванов: Игри на волята е гледано от повече хора, отколкото гласуват

Стопкадър Нова Тв

Тазгодишното издание на Игри на волята е най-гледано и с най-голям рейтинг. Нас ни гледат повече хора, в сравнение с гласоподават. Ако създадем партия, ще спечелим изборите. Това съобщи продуцентът на Игри на волята в „ На кафе “ Витомир Саръиванов по Нова Тв.

Запитан от Гала, по какъв начин ще разяснява постъпката на Георги, който скритом се нахрани, до момента в който другите гладуваха, Саръиванов сподели: Всеки самичък взема решения в това предаване и това му е неповторимото, и всеки по-късно си носи следствията. Така или другояче, той доста добре знае, че не може да се храни прикрито, и оттова нататък преценя дали ще се откаже или не. 

Кристина Патрашкова изиска пък да разбере за какво мъжете в шоуто се стремят да имат предимство над дамите, откакто в обществото ни към този момент се приказва за пълноправие.

Те колкото и да се пробват да стават равноправни, има видове хора, видове мъже, видове дами и е изцяло естествено едните да не възприемат сходно нещо като равенството. Други пък считат, че да, окей, ние у дома може да сме относително равни, само че като излезем на арената, ти можеш ли да вдигаш 100 кила, не можеш, значи гориш, значи си слаб. Ама това, че ти не може да се задържиш 12 секунди върху една летва, не се брои. Въпрос на всеки е да си гледа личната отбрана, добави Витомир Саръиванов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР