Стопкадър Нова ТвЖители на село Братаница излязоха на протест и

...
Стопкадър Нова ТвЖители на село Братаница излязоха на протест и
Коментари Харесай

Майката на прегазено дете от полицай: Той си е играл с дъщеря ми на Риск печели, риск губи

Стопкадър Нова Тв

Жители на село Братаница излязоха на митинг и блокираха пътя Пазарджик – Велинград. Причината е изменена присъда на  полицай, който прегази със служебната си кола на пешеходна пътека в селото 7-годишната Моника през лятото на 2021 година. Въпреки че служителят на реда Владо Панайотов оказа помощ на детето, то умря.

Ефективната присъда на Панйотов от четири години и осем месеца, е сменена от Апелативния съд в Пловдив с условна присъда от три години с четиригодишен изпитателен период. Тази присъда провокира отвращение и яд, и тази заран на пътя в Братаница са родителите на Моника – майката, бащата, родственици, близки и другари.

Тази присъда за мен е лъжлива, едвам ни замажат очите. Обаче това е в интерес на Владо Панайотов, който не съблюдава никакви правила на пешеходната пътека. Детето го изхвърли до аптеката, нямаше буркан, споделиха, че бурканът, който е за сигнал, не е включен, тъй като е бързал индивида за работа. Той не може да кара толкоз бързо по пътя, той кой гони - някой мафиот или наркомани. За къде толкоз е бързал. Какво значи, че не е решил, той си е играл с щерка ми на рулетка - Риск губи, риск печели. Останаха ми единствено два сандала от детето, единият беше тук на пешеходна пътека, а другият го откриха до аптеката, сподели за Нова Тв майката на починалото момиченце Блага.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР