Стопкадър Нова нюзИ за нас, и за всички, които търсиха

...
Стопкадър Нова нюзИ за нас, и за всички, които търсиха
Коментари Харесай

Журналист: Оповестяването на резултата от детектора на лъжата с бащата на Сашко беше закъсняло

Стопкадър Нова нюз

И за нас, и за всички, които търсиха контакт с бащата на Сашко, той беше извънредно смутен, което е безусловно обикновено за един родител, а това че не постоянно показваше какво му е вътрешно, изобщо ние не можем да предположим и нека в никакъв случай никой не го изпита. Но аз имам мое мнение, и то е, че оповестението на резултата от детектора на лъжата с бащата на Сашко беше закъсняло, защото  доста хора допускат, че той може да лъже, че може би прикрива нещо или затаява истината. Може би още незабавно, във втория или третия ден, трябваше да бъдат оповестени тези резултати от детектора. По принцип по този начин се прави в целия свят, съобщи за Нов нюз основният редактор на вестник " Телеграф " Виктория Пенкова.

Относно това, че предния преди да изчезне Сашо не е ходил на учебно заведение, в действителност самият Александър Цветанов по време на брифинга след детектора на лъжата, когато разгласи премията от 100 хиляди лв., тогава той сподели, че не е ходил последните два дни на учебно заведение, защото се разсейвал в часа и той е решил, че у дома с частни учители детето ще може да навакса повече материал. Дали е по този начин, може би следва ще се разбере след спомагателни следствия, добави Пенкова.

Майката на Сашко беше доста зле в профил, в очите на всички и на цяла България. Всъщност тази жена се показа като незаинтересована майка, която е отпътувала от България, и самият татко споделя, и техните близки, че откогато тя е отпътувала и е напуснала фамилията не се е прибирала. Сега, до каква степен тя е държала връзка с детето си по вайбър или по различен метод, ние не можем да знаем, само че в действителност пред хората тя излезна по този начин доста незаинтересована, което е тъжно, сподели още Виктория Пенкова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР