Стопкадър бТВКорнелия Нинова даде обяснения за острия си език в

...
Стопкадър бТВКорнелия Нинова даде обяснения за острия си език в
Коментари Харесай

Нинова даде обяснения за острия си език

Стопкадър бТВ

Корнелия Нинова даде пояснения за острия си език в Народното събрание през днешния ден.

Тя съобщи, че Шенген е оскърбление, Тагарев желае да ни вкара във война, а попълването на местата в регулаторите е разпределяне на порции.

Нинова бе сбита, че ръководещите са заслужили да бъде остра и сподели какво мисли за влизането ни в Шенген.

Шенген е доста значима тематика, доста държавни управления, доста партии, всички сме работили за това. България заслужава да бъде в Шенген, само че това което направиха, е изменничество към труда на толкоз доста политици, време и старания, стартира водачът на Българска социалистическа партия в „ Лице в лице “ по бТВ.

Това е оскърбление за България, тъй като са се съгласили единствено по вода и въздух или най-малко половин крачка напред. Да ви го кажа в цифри: три % от икономическия стокооборот е на шенгенските страни. Три % е по въздух и вода, от които малко повече от половината е импорт извън. Значи сложете % и половина от стопанската система ни ще се облагодетелства от това. 97 % по сухопътни граници, това е същинската цел на България, с цел да помогнем на стопанската система ни, добави тя.

Според Нинова влизането ни в Шенген по въздух и вода е минус за страната ни, а с избора на новата Европейска комисия влизането на България в Шенген по суша става нестабилно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР